Bryster video linse nye bryster

bryster video linse nye bryster

Sæsonafslutningen på Familien fra Bryggen kan ses på TV3 i morgen. Diddes bryster skal opereres, se Didde få opereret nye bryster i tv-klippet herover. (Foto: Claus Bjørn Larsen). Men nu kan Ekstra Bladet med en video-hilsen fra Linse for første gang præsentere Linses nye bryster i fuld aktion, nemlig når hun ryster dem godt og grundigt. Se de splinternye lidt mindre bryster her. Her fortæller Linse Kessler, at hendes bryster var så store, at de var farlige for hendes helbred. Efter at have gennemgået den ene brystforstørrende operation efter den anden, har Linse Kessler nu fået opereret sine bryster mindre. Reality-stjernen fra Bryggen er ellers vant til at lægge sig på briksen. Troede, at hun skulle dø, linse Kessler rejste til Litauen sammen med sin veninde Didde Skjelmose, og det var med nerverne uden på tøjet, at hun gjorde sig klar til den store operation.
  • Det fortæller hun i en nyoptaget video, som kan ses i bunden af denne artikel. Men det var Linse Kessler slet ikke bekymret for. Fold ud, siger klask, når hun løber, inden operationen havde Linse Kessler 2000 ml silikone i hvert bryst. Danske kendte -. Og de bliver rystet både den ene og den anden vej.
  • I aftenens afsnit af Familien fra Bryggen kunne man opleve, hvordan. Linse, kessler fik opereret sine bryster mindre. I stedet for 2000 milliliter.
  • I det nye afsnit af, linse og de bare bryster møder, linse og panelet en ung kvinde, vis bryster ligner Linses, før hun blev opereret. Mor-, linse er lykkelig for sine nye bryster og fortæller her, hvorfor hun har fået lavet dem mindre. Se den søde video : Linse får Alba til at skraldgrine. Men nu kan Ekstra Bladet med en video -hilsen fra. Linse for første gang præsentere Linses nye bryster i fuld aktion, nemlig når hun ryster dem.
  • bryster video linse nye bryster
  • Se også: Geggo til Linse: Man kan se dine skamlæber. Men Linse har svært ved at få en kirurg til at operere den store barm nok en gang.
  • Det afslører hun i denne uges afsnit af Familien fra Bryggen. Der er ikke noget gyng-gang der! Nu har jeg kun 1600. Den enorme barm udgjorde nemlig en alvorlig sundhedsrisiko. Se Linse og Diddes tur på stranden i klippet øverst.
For fire uger siden gennemgik hun endelig den ønskede operation på klinikken Luxsuskirurgi i Litauen. Der er sikkert mange, der synes, at jeg er en tosse, fordi jeg får lavet så store bryster, men så er det heldigt, at det er mig, der skal betale for dem og mig, der skal gå rundt med bryster video linse nye bryster dem.
  1. Video: Linse ryster sine nye bryster Realityportalen
  2. »Det ene bryst er stenhårdt, og det er begyndt at få meget farve. De er stadigvæk alt for store til mig.
  3. Linse spotter naturligvis bølgegangen i Diddes nye barm, og det smukke syn af vuggende bryster må bare foreviges med det, den 49-årige. Efter at have gennemgået den ene brystforstørrende operation efter den anden, har. Linse, kessler nu fået opereret sine bryster mindre. Som selvfølgelig også for 10 år siden tilhørte.
  4. Linse: Så små var mine bryster - Linse og de bare bryster - TV3
bryster video linse nye bryster

Linse viser sine

Kenned finder skandinaviens største bryster, sketches Stand-Up. Silikone gør dem til Nordeuropas største bryster. I videoklippet kan du se Linse Kessler og hendes to nye fortrin, og høre hende. Free webcams homo chat dk sex i flensborg gratis pono hotte piger black.

Se Linse ryste vildt

Operationen gik tilsyneladende efter planen, og Linse Kessler er meget tilfreds med resultatet. 16:04 Linse: Jeg vil have hængebabser. Det dansk porno katja k sex sønderjylland er simpelthen så fedt. I flere år har Linse Kessler talt om, at hun ønskede at få opereret sine bryster mindre. Det er blåt, lilla, rødt, og det er nogle farver, som ikke forsvinder igen.